Qui som
Projectes
Vols venir a L’Era?
Ecoauditoria de residus
Darreres novetats
Els nostres Estatus
Formació 2014-2015
Rutes i tallers d'agricultura eco i energies renov
 
 
Vols venir a L’Era?
 

Si vols, pots fer-te soci de la nostra entitat i ser un més de la colla de L’Era. La quota és de 50€/any. Amb la teva decisió d’associar-te ens dones suport en dos sentits. Per una banda és important que l’associació tingui un suport social al darrera perquè li permetrà sentir-se més sòlida, al mateix temps que anima i aporta un suport moral molt important als socis més actius que col•laboren de forma voluntària i a les persones contractades que mouen els projectes.
D'altra banda, perquè les quotes dels socis són imprescindibles per fer activitats i continuar amb els projectes que l’entitat té engegats.
Quan et donis d’alta, rebràs trimestralment per correu la revista Agro-cultura, el butlletí d’Esporus (en format electrònic si tens correu-e) i la informació dels cursos i altres activitats de l’associació. A més, podràs entrar en l’espai del web destinat als socis, participar dels grups de treball, venir a les assemblees i formar part del nostre col•lectiu.
 
Vine a L’Era, ajuda’ns a sembrar idees i a collir realitats!

 
 
DADES PERSONALS
:: Nom
  
:: Cognoms
  
:: Adreça
  
:: Població
  
:: Codi postal
  
:: Telèfon
  
:: Correu electrònic
  
:: NIF
  
:: Professió
  
DADES BANCÀRIES
:: Núm. de compte
 
Entitat
Oficina
DC
Compte
    ·   ·   · 
  
 
Contactar | Fes-me pàgina d'inici | Avis Legal
L'Era. Espai de Recursos Agroecològics. Ramon Iglesies, 5-7 (Edifici FUB) 08242-Manresa Tel. 938 787 035 Fax 938 771 634
:: sòcrates ::